top4.png

La filosofia del Grup TG des dels seus inicis ha estat oferir als seus clients i col·laboradors un servei i una atenció de la màxima qualitat, sempre amb la convicció de que això només és possible amb la implicació de tot el personal i el respecte a l'entorn. Des de Gerència, sempre han estat prioritàries la millora continua i l’evolució constant de l'organització per adaptar-se a un mercat cada vegada més exigent.
En aquest sentit, des de fa molts anys, es va decidir implantar un sistema de gestió integrat de Qualitat i Medi Ambient a totes les empreses del grup, amb la finalitat de que aquesta manera d’entendre l’organització fos la pedra angular de la gestió del servei.
Ha quedat avalat per l'obtenció i la renovació anual dels certificats de Qualitat, Qualitat de Servei i Medi Ambient per entitats certificadores, amb resultats sempre favorables i molt positius. Però sobretot queda avalat per la confiança que han depositat en nosaltres centenars de clients satisfets, que han fidelitzat la seva relació amb la nostra organització al passar dels anys.

tgo iso web 2019

TRANSPORTS GENERALS D'OLESA: fa pública les seves Polítiques.

Llegeix-la al següent enllaç:

Sistema integrat de gestió

Carta de Servei

 Política de Qualitat de Servei»

 

 

viatge amb nosaltres 2

treballa amb nosaltres

Free Joomla! template by L.THEME