top1.png

Grup Transports Generals

L’empresa forma part de Grup Transports Generals, un conjunt format per empreses consolidades del sector de transport de viatgers de Catalunya: Transports Generals d’Olesa, S.A;Autos Castellbisbal, S.A i S.A. Masats Transports Generals.

Fa 5 anys que es va crear el “Grup Transports Generals” amb l’objectiu d’oferir un millor servei basat en els eixos següents: seguretat, disponibilitat, flexibilitat, rendiment i qualitat.
Unir els nostres recursos ha donat a lloc a molt més que un grup d’empreses, ha donat sentit al fet que la suma de les parts és més que les parts sumades. Aquesta sinergia ha permès perfeccionar la realització dels serveis,optimitzar les tasques de gestió i administratives i ampliar l´ àmbit de treball.

A més a més la situació geogràfica dels centres de control i suport permet donar cobertura a una àmplia zona del territori, reduint el temps de resposta en cas de necessitat (disposant de bases a Igualada, Manresa, Terrassa, Olesa de Montserrat i Castellbisbal).

En la imatge es pot veure les zones d’actuació immediata que ofereix el grup a nivell tècnic i humà i la situació de les diferents cotxeres de les quals disposem.

 

 

La nostra filosofia

La nostra missió es proporcionar el màxim confort i seguretat als nostres passatgers, a traves d'un equip de personal capacitat i d'una flota d'autobusos equipats amb tecnologia punta.

Els nostres valors corporatius són la qualitat humana i vocació pel servei, l'atenció al client, el compromís mediambiental i el compromís social.

El nostre equip

Una gran empresa no s’entén sense un gran equip humà al seu darrere. A Transports Generals d'Olesa tenim la sort de poder comptar amb grans professionals del sector. Conduir un autocar no és tan sols situar-se darrera el volant i circular fins a la destinació. Existeixen un engranatge d’accions que permeten dur a terme un servei de qualitat: les persones que es dediquen al manteniment dels vehicles (per tal d’assegurar que aquests sempre estiguin a punt per a qualsevol desplaçament); el personal d’oficines (que ofereixen una atenció personalitzada als nostres clients, assessorant-los per tal de buscar el servei que més convé als seus interessos); el departament administratiu (treballant sota les més exigents normes de qualitat de les ISO per tal de garantir el tractament correcte de totes les dades que els nostres clients ens confien); la direcció de l’empresa (sempre treballant per a la millora continuada i vetllant pel compliment de totes les normatives legals existents i avançant-nos en molts casos a la mateixa, per tal de donar als nostres serveis el valor afegit que es mereix) i els nostres conductors (experts del món del transport que amb la seva experiència cuiden per sobre de tot la seguretat de tots els seus passatgers). En resum, un gran equip de persones treballant 24 hores al servei dels nostres clients per a cuidar fins al mínim detall. DSC02498.JPG

 

 

 

  • Posat al dia i beneficiat dels canvis que s'han realitzat al títol de transport T-12!

    Llegeix més....

  • Porta la teva bici al bus  

    bus bici 4

      Ja és possible transportar la bicicleta al bus.

    Llegeix més....

viatge amb nosaltres 2

Free Joomla! template by L.THEME